SCHILDERWERK

ARE is gespecialiseerd in verschillende hoogwaardige schilder werkzaamheden voor binnen en buiten. U kunt bij ons terecht voor: schilderwerk, wandafwerking, spuitwerkzaamheden en voor alle bescherming en onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Meer lezen op de pagina over onze diensten.

Schildersbedrijf Renovlies Spuitwerk Behang


ONDERHOUD GEBOUW

Gebouwen staan voortdurend bloot aan klimatologische omstandigheden zoals storm, regen, wind, zonlicht en vorst. Daarom is het onderhoud van gebouwen zo cruciaal voor zowel het gebouw als voor de mensen die dagelijks in het gebouw aanwezig zijn. Wordt de schade niet op tijd gezien? Dan kan er vervolgschade ontstaan. Deze schade kan vele malen groter zijn dan de oorspronkelijke schade. Wij, van ARE, adviseren u om uw gebouw tijdig te onderhouden, dit zorgt voor vele voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan gerust verder en laat uw gebouw onderhoud uitvoeren door A Real Estate Schilderwerken.


GEBOUW ONDERHOUD

Met preventief gebouw onderhoud worden de juiste maatregelen genomen en beperkingen in de toekomst voorkomen. Daarin vinden wij een paar punten belangrijk: regelmatige inspectie door een vast persoon en dat de controle op de juiste manier uitgevoerd wordt. Een goede manier van preventief gebouw onderhoud is het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Met dit plan bent u voor meerdere jaren verzekerd van hoogstaand onderhoud aan uw gebouw. Met dit plan beperkt u het energieverbruik en verlaagt u de kans op storingen. Bovendien is het gunstig voor de economische waarde van het gebouw. Ook zorgt goed gebouwbeheer voor een langere levensduur van uw gebouw. In ons meerjarenonderhoudsplan vindt u precies waar u, op welk moment, voor betaalt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Mochten er werkzaamheden nodig zijn die niet in het plan zijn vermeld, dan bespreken wij deze vooraf met u. Zo verzorgen wij voor optimaal gebouw onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten.

schilderwerk


U kunt ons inschakelen als:

Bent u op zoek naar kwalitatief schilderwerk? Dan bent u bij ARE aan het juiste adres. We maken gebruik van de beste materialen en onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste mogelijkheden op het gebied van schilderen, behangen en stukadoren. 

trappen schilderen

Neem vrijblijvend contact op

Neemt u gerust een kijkje op de verschillende pagina’s waarop we onze dienstverlening nader toelichten. Tevens nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor u.