ONDERHOUD VASTGOED

De conditie van uw pand valt of staat met vakkundig, regelmatig uitgevoerd onderhoud. Met bewust vastgoedonderhoud verlengt u de levensduur van uw gebouw én voorkomt u onnodig dure ingrepen.

ARE is specialist op het gebied van vastgoedonderhoud in Terneuzen en omgeving. Onze bevlogen onderhoudsspecialisten verzorgen het totale onderhoud aan de gebouwschil. Binnenonderhoud én buitenonderhoud. Nu en in de toekomst. Voor een gebouw dat staat als een huis.

Vastgoed onderhoud

Wat is vastgoedonderhoud

Onder vastgoedonderhoud verstaan we eigenlijk het totale onderhoud aan een gebouw. Een totaalpakket dat alle werkzaamheden omvat, zowel aan de binnen- als buitenkant van het pand. Dat is dus onder andere:

  • Schilderwerk (ook van de winterschilder)
  • Gevelonderhoud
  • Stucwerk
  • Behangwerk
  • Wandafwerking
  • Beglazing
  • Vloercoatings
  • Houtrotreparatie

Kortom, werkelijk alles wat er nodig is om uw pand in topconditie te houden. Een goede uitvoering hiervan vraagt om een totaalspecialist. Iemand die vakkundig, bevlogen en met verstand van zaken te werk gaat. Dat zijn de onderhoudsspecialisten van A Real Estate.

 
Totaalpartner voor vastgoedonderhoud

Bij ARE noemen we onszelf geen schilders, maar onderhoudsspecialisten. We voegen zoveel meer toe dan alleen verf. We organiseren dan ook alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden en werken voor specialistische opdrachten samen met onze ketenpartners. Van dakdekkers tot metselaars en van elektriciens tot loodgieters. Terwijl u als opdrachtgever gewoon één vast aanspreekpunt heeft. Wel zo makkelijk.

Door deze integrale aanpak hebben wij alles in huis om uw totaalpartner op het gebied van vastgoedonderhoud te zijn. Zo gaan we voor het beste resultaat: een pand dat esthetisch, technisch en functioneel staat als een huis.

 
Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Uiteraard wilt u weten waar u aan toe bent als het gaat om vastgoedonderhoud. Qua werkzaamheden, planning en natuurlijk ook kosten. Daarom maken wij van tevoren duidelijke afspraken met u en leggen deze vast in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

In dit MJOP vertalen wij uw wensen en visie naar concrete stappen. Daarbij denken wij altijd mee en adviseren wij u waar gewenst. Het resultaat? U heeft precies inzicht in wat er wanneer moet gebeuren en welke onderhoudskosten daaraan verbonden zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.